23.4.2015

KUULUMISIA...

Ihan ensin täytyy sanoa, että kyllä alkaa jo hurjasti jännittää!! Pian tupa täyttyy pikkuisista; ensin vuorossa Miinan synnytys ja vähän sen jälkeen syntyvät Iines-kissan pennut. 
Molemmat mammat taitavat kyllä synnyttää useamman pennun. Miinan massussa käy melkoinen jumputus ja painoakin on tullut lisää noin 600grammaa. Iineksen massu on aivan valtava ja selvästi hankaloittaa jo kissan liikkumista. Miina taasen kipittää ulkona reippaasti, vähän hitaammin kylläkin kuin muut :)
Ja näin kevään kunniaksi osallistuin valokuvakilpailuun, kun sattuikin löytymään sopiva kuva onnellisesta Hemmosta mieluisassa elementissään! Saa käydä äänestämässä, jos vaikka onni suosisi meitä ;)
Äänestämään pääset klikkaamalla linkistä ja kirjautumalla esim. Facebookin tunnuksilla sisään.


And for some fun, I decided to join a photo competition. Please, click the link and vote Hemmo "the mud dog" to win ;)


Ja pääsiäisen jälkeen käytiin myös tuttuun tapaan yhdistyksen kanssa esitteillä PetExpossa, Helsingin Messukeskuksessa. Perropoikien lisäksi meidän tiimistä portugeeseja edustivat Sälli, Telma, Siru ja Peppi. Lapsimessut toivat myös hurjasti pikkukäsiä silittelemään koiria, mutta todella hyvin kestivät karvakaverit taas tuollaisenkin hälinän ja väenpaljouden. En voi muuta kuin olla supertyytyväinen koirieni ja kasvattieni luonteista! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti