FANIN PENNUT - 2nd PWD LITTER 2019
PENNUT SYNTYIVÄT 22.4. 

Saldona kahdeksan(!!) urosta ja yksi narttu.
Yksi uros vielä vapaana aktiiviseen kotiin. Pentu myydään  jalostusoikeussopimuksella.
Yhteydenotot mimakonpwd@gmail.com tai p. 0451054323


Vanhempien sukutaulut / pedigrees:

NIKKE   MANU   FANI


 sulho 1 / sire 1 
Aquastar's Nikke Sweet And Amazing
sulho 2 / sire 2
Aplicado Tipo Como Cosmo

(Manun kuvat: Anu Kovanen/Sanni Kovanen/perhe Kinnunen)

emä / dam

Mimakon Aji Verde

*** PENTUPÄIVÄKIRJA***7.5. Pötkylöistä on jo tullut mönkijöitä ja silmätkin auenneet kaikilla. Eilen tuli kaksi viikkoa täyteen ja sen kunniaksi poseerauskuvat sekä nimiäiset. Edesmenneiden rock-legendojen tahdissa mennään tällä kertaa ❤1.5. Katras voi hyvin, paino nousee jokaisella sopivaan tahtiin ja pentue on kokonaisuudessaan ihastuttavan tasaisen kokoinen. Ei ole erikseen jättiläisiä eikä kirpunkokoisia.
Näin vapun kunniaksi vihdoin poseerauskuvat yhdeksän päivän ikäisistä pötkylöistä. Kuvat ovat syntymäjärjestyksessä, pojat ensin ja tyttö viimeisenä. Jokaisesta kolme kuvaa.
Nimimietintä on täydessä käynnissä. Kaksi vaihtoehtoa teemoiksi on tällä hetkellä mielessä, mutta saas nähdä kumpi niistä vie voiton... uskoisin, että lähipäivinä julkistan myös ne nimet... ;)24.4. Pennut syntyivät toissapäivänä. Synnytys kesti noin kahdeksan tuntia ja tuloksena vallaton poikasarja kera yhden prinsessan, eli 8+1. 
Kasvattaja hoiti kätilöinnin puolitokkuraisena kovassa kuumeessa, mutta onneksi Fani ei juuri apua tarvinnut. Riitti kun kannustin vieressä ja tarjoilin ruokaa ja juomista.
Pennut ovat pontevia ja suht kookkaita. Narttu on ruskea valkoisin merkein, uroksia on molempia värejä, valkoisilla merkeillä ja ilman.
Tällä hetkellä pentulaatikossa on kaikki hyvin.
19.4. Mammasheivaus tehty ja pentulaatikko sekä kaikki tarvikkeet valmiina!

17.4. Fani tuli viime viikolla meille viettämään mammalomaa. Tullessa massu oli vielä "kohtalaisen" kokoinen, mutta nyt ihan muutamassa päivässä se on hurahtanut huomattavasti pyöreämmäksi. Pentusilla on siis kova loppukiri meneillään kasvun suhteen. Vaikea arvioida ensikertalaisella lukumäärää päällisin puolin, mutta jos jotain pitäisi arvioida, niin sanoisin seitsemän :D
Noin viikko vielä kuitenkin pitää jännittää, mitä sieltä sitten tulee. Väriskaalakin saattaa parhaimmassa tapauksessa pitää sisällään kaikkea mahdollista, mustaa ja ruskeaa yksivärisinä sekä valkoisin merkein ja jopa valkoisia pentuja voi olla odotettavissa, jos oikein hyvä tuuri käy.
Fani voi kaikin puolin hyvin, vaikkei jalka enää nouse kovin ripeästi, eikä ruokakaan meinaa kauheasti maistua. Mutta sehän kuuluu tietysti asiaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti