PRAGUPENTUE - PK LITTER 2017MALLAN JA LYSTIN PIKKU PRINSSI!isä:
HeJW-16 JV-16  SEVSTAR LUXOR  "Lysti"
polvet 0/0


kuva: Miia Koskinen


emä:
LVJV-15  FIVEAS EXCELLENT ESMERALDA  "Malla"
polvet 0/0, silmät tutkittu terveiksiTunnelmia pariskunnan treffeiltä tammikuusta...PENTUPÄIVÄKIRJA


19.5. Alvarista on kasvanut komea ja reipas pikkumies ja kotikin on löytynyt!
Alvari ulkoilee lauman kanssa, juoksee uteliaana pitkin pihaa. Sisällä hän on hienosti oppinut käyttämään pissa-alustaa ja kipittää vaikka huushollin toiselta puolelta alustalle tekemään tarpeensa.
 Vielä lähdetään ennen uuteen kotiin muuttamista tutustumaan muutaman kerran kaupungin vilinöihin ja käydään eläinlääkärin tarkastuksella. 

22.4. Alvar-ihanuus, eli "puttepossu" on nyt kolmen viikon ikäinen. Muhkea pikkumies, jota mamma hoitaa tunnollisesti ja maitoa piisaa niin kovin että Alvarilla on oikein komeat jenkkakahvat ja selällään kölliessä muistuttaa kilpikonnaa! Mutta jospa ne ylimääräiset siitä sulaa, kun poitsu innostuu liikkumaan kunnolla :)2.4. Nyt hän on täällä! Pikkuinen suloisuus, aprillipentunen, Mallan ja Lystin kaunis ruskea poikavauva ❤ Eilisen syntymäpäivän kunniaksi muokkaantui viralliseksi nimeksi hetkeäkään miettimättä Mimakon Aprilli Alvar.
Synnytys sujui rauhallisesti ja vaivattomasti ja Pikku-Alvar osasi suunnata heti reippaasti nisälle. Ja kasvuvauhdista päätellen aika tiukasti kiinni siitä pitänytkin. Syntymäpainoon (143g) on tullut huikean paljon jo lisää yhden päivän aikana.
28.3. Viimeisiä päiviä viedään ja jännitys tiivistyy! Malla on kyllä pyöristynyt, mutta oman arvioni mukaan ei luultavasti ole tulossa kuin yksi pentu. Malla on voinut hyvin ja viettänyt loppuvaiheen tiineyspäiviä mieluiten pötkötellen peiton alla piilossa. 

7.3. Mallalla on nyt vuorokausia 36 ja massu alkaa pikkuhiljaa hahmottua. Alkutiineyden masennus ja ruokahaluttomuuskin ovat jo väistymässä, mutta selkeästi tuo vilkas ja eloisa Malla on ottanut jo rauhallisen mamma-roolin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti