PRAGUPENTUE 1 - PRAZSKY KRYSARIK LITTER 2018


Meiju    Arttu

Pennut syntyivät 18.4. 
Puppies born April 18th. Pentueen vanhemmat ovat molemmat luonteeltaan avoimia ja sosiaalisia, ihastuttavia praguja täynnä vauhdikkutta, kekseliäisyyttä ja iloa :)
kuva Anne Wahlman

isä:

POHJ MVA FI MVA DK MVA EE MVA NO MVA LT MVA SI MVA LT JMVA LV JMVA EE JMVA BALT JMVA BALTJV-13 SIV-15

Grande Gremin's Aramiz
ARTTU

polvet 0/0
silmät tutkittu terveiksiemä: 
            
Mimakon Meiju Marenki
MEIJU

polvet 0/0
silmät tutkittu terveiksi                              
                ❤ PENTUPÄIVÄKIRJA ❤

24.6. Molemmat pojat ovat nyt muuttaneet omiin koteihinsa. Jätkästä tuli Koutsi ja Pätkästä Roope. Onnea ja tsemppiä perheille pentuarkeen sekä pojille paljon ihania seikkailuja elämän varrelle! ❤

9.6. Aikaa on taas hurahtanut vaikka kuinka ja kehitys edennyt sen mukaisesti. Pennut ovat näin 7-viikkoisina jo vallan "ihan oikeita" pikkukoiria ja puuhat ovat sen mukaisia. Kovasti ulkoillaan pihamaalla, juostaan, painitaan ja kokeillaan hampailla sohvan sekä perheen varpaiden kestävyyttä. 
Molemmilla pojilla on nyt kodit odottamassa ja viikon-parin päästä lähtevät maailmalle.
Mimakon Nipa Notkearotta "Pätkä" (vas.) ja Mimakon Atte Atomirotta "Jätkä"

24.5. Pojat ovat nyt viisi viikkoa. Vauhtia, painia, temmellystä ja uusia, jännittäviä kokemuksia on veljeskaksikon elämä tällä hetkellä. Ja toki vielä paljon unta.
Lämpimät säät ovat avanneet pikkupirpanoillekin ovet pihamaalle ja sielläkin kipitetään jo kovaa vauhtia.

11.5. Nam, nam ja maiskis! Maistellaan vähän jauhelihaa!
7.5. Kas niin aukesivat silmätkin ja pikkuhiljaa maailma alkaa pikkumiehillä avartumaan! Pentuaitauksesta otettiin pikku pesä pois, jotta kävelyharjoitukset voivat kunnolla alkaa. Ensimmäinen madotus on "nautittu" ja kohtapuoleen alkaa olla aika maistella myös kiinteää ruokaa.
Jätkä kasvattaa turkkia siihen malliin, että mahtaiskohan olla pitkäkarvainen versio.. 😲 Kuvista sitä ei vielä erota, mutta selkeästi on karvalla pituutta enemmän kuin veljellään. Jännityksellä odotamme, mitä tuleman pitää sen suhteen!Jätkä

Pätkä

29.4. Pikkupallerot ovat nyt 1,5 viikkoisia ja kasvavat hurjaa vauhtia; painoa Jätkälle on kertynyt 370g ja Pätkälle 312g. Meiju on osoittautunut ihan supermammaksi, ei hötkyile eikä hätäile, vaan syöttää ja putsaa pentuja silloin kun tarvitsee ja osaa myös ottaa itse rennosti siinä välissä. Aivan mahtavan ihana pikku perhe ❤
Toinen pojista etsii vielä kotia. Salaa toivoisin että saisin jomman kumman joko sijoitukseen, jalostusoikeudella tai kenties näyttelystä kiinnostuneeseen perheeseen ;)
19.4. Eilen oli se odotettu päivä, kun kaksi söpöä pikkupoikaa näki päivänvalon!
Synnytys kesti pitkään, mutta Meiju jaksoi urheasti koko yön sinnitellä ja pinnistellä ja aamutunteina maailmaan tupsahti ensin Pätkä ja tunti sen perään Jätkä. Molemmat pojat ovat "bläkkäreitä" ja syntymäpainoa kummallakin oli 110g. Elämä on pikkuisilla lähtenyt käyntiin sujuvasti ja painoa on jo vuorokaudessa tullut lisää. Meiju-mammakin voi hyvin ja hoitaa pentuja rauhallisesti ja osaavasti.


JÄTKÄ

JÄTKÄ

JÄTKÄ
PÄTKÄ

PÄTKÄ

PÄTKÄ

8.4. Meiju saapui eilen meille mammalomalle ja hetken ihmettelyn jälkeen sujahti lauman jatkoksi vanhasta tottumuksesta.
Massu ei ole kovin iso, mutta tässähän on vielä ainakin 1,5 viikkoa aikaa sitä kasvatella. Veikkaisin kuitenkin, että pentuja on korkeintaan kaksi.
Meiju voi hyvin, vauhdikkuutta piisaa ylimääräisestä taakasta huolimatta ja ruokakin maistuu.
       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti