SIRU & SKIPPER - PWD LITTER 2018
PENNUT SYNTYIVÄT YSTÄVÄNPÄIVÄNÄ 14.2.
Kaikki pennut ovat varattuja.

❤ ❤ ❤

WE GOT A VALENTINE'S DAY LITTER!
All the puppies are spoken for.

Siru on todettu tiineeksi ja näin ollen onnistuneen Ruotsin reissun tuloksia odotellaan nyt jännityksellä! Pentujen syntymä ajoittuu aika tarkalleen helmikuun puoliväliin.
Pentueessa on odotettavissa mustia ja ruskeita pentuja ja varmasti valkoisia merkkejä. Molemmat turkinlaadut ovat myös mahdollisia.

Vanhemmat ovat luonteeltaan suht rauhallisia rotunsa edustajia. Ihanan itsepäisiä, oman arvonsa tuntevia ja todella hyvähermoisia. Sosiaalisia muiden koirien seurassa sekä avoimia ihmisten suhteen.


STORHULTE'S ARAGORN "SKIPPER" 

lonkat/HD A
kyynärät/ED 0
silmät/eyes terveet/no remarks of inherited eye diseases
prcdPRA terve vanhempien mukaan/clear by parentage
JDCM oletettu normaali vanhempien mukaan/probable normal by parentage
IC normal by parentage

Näyttelyistä SE MVA/Show result SE CH
BH-koe suoritettu hyväksytysti

PEDIGREE

Skipper's photos: Anette Svensson/Frida Weiler Hagelin/Cia Storhulte/Sofia Boström/Christian HammerHECARON GUARITA "SIRU" 

lonkat/HD B/B
kyynärät/ED 0/0
silmät/eyes terveet/no remarks of inherited eye diseases
prcdPRA terve/clear
JDCM oletettu normaali vanhempien mukaan/probable normal by parentage

Näyttelyistä SA, PN-sijoituksia/Show results EXC, CQ

PEDIGREE

Matkalla Ruotsiin löytyi ystäviä laivalta


Pariskunnan tapaaminen joulukuussa Ruotsissa, Hjuvikissa.
PENTUPÄIVÄKIRJA21.4. Kaikki pennut ovat lähteneet omiin koteihinsa, paitsi meidän hassu Lempi Lemppari Lempukka, joka jäi vahvistukseksi kotijoukkoihin.
Suloinen Lua-tyttönenkin on pitkän lennon jälkeen perillä uusissa maisemissa ja totuttelee elämään suurkaupungin tyttönä New Yorkissa.
Kasvattaja toivottaa kaikille rakkaille palleroille ilontäyteistä elämää ja tsemppiä perheille pentuarkeen!


M. THAT'S MY STAR - LUA

6.4. Viikot ovat vierineet jo niinkin pitkälle, että ensimmäinen pentunen lähti tänään omaan kotiinsa. Seuraavat muuttajat lähtevät lähipäivinä ja viimeinen 17.4. Ja yksihän näistä sitten ei lähdekään ;) M. That's Amore, eli Lempi jää kotihuusholliin rallattelemaan ja pitämään porukan vauhdissa. Sen hän näyttää osaavan varsin hyvin!
Koska olen satunnaisesti hieman kädet täynnä pentuhommia kaiken muun työn ja opiskelun lisäksi, totesin että on helpompi ja nopeampi tapa vain linkittää viimeiset kuvat tänne.
Faceprofiilistani pääset siis katsomaan kaikille näkyvän albumin PENTUJEN KUVIA.

Tässä kuvassa poseeraa kotityttö Lempi ❤


22.3. Hups, niin ne viikot vaan etenee!! Pikku mönkijöistä on tullut hurjasti painivia, riehakkaita palleroita ❤
Ruoka maistuu hyvin, pennut ovat nyt 5 viikkoa, kasvavat kovaa vauhtia, on madotettu, pesty, puunattu, föönattu ja leikattu kynsiä. Pikkuiset on vihdoin nimetty ja saivat myös ensimmäiset leijonatrimminsäkin eilen! Ihania paljaspyllyjä aitauksessa nyt vipottaa :) 

Ja tottahan toki kuviakin piti ottaa, eestä ja takaa ja hienosti pönöttämässä.
(Kuvausapulaisena poikani Elias jälleen kerran.)


POJAT/MALESVALLU
PABLO
TOIVO
BRANDO


TYTÖT/FEMALESLEXILUALEMPI


5.3. Laatikossa alkaa olla jo välillä melkoinen meno ja meininki, kun pentuset harjoittelevat painimista, haukkumista ja melkeinpä siellä jo hoiperrellen päästään juoksuvauhtiin. Ylihuomenna tulee mittariin kolme viikkoa ja sen kunniaksi maistelemme hiukan jauhelihaa. Pikkuhiljaa siirrellään myös pentulaatikko pois käytöstä ja pennut siirtyvät aitaukseen olohuoneen puolelle, jotta maailma vähän avartuu.
Tänään otettiin taas lisää poseerauskuvia.

POJAT/MALES

TYTÖT/FEMALES

22.2. Pennut ovat nyt viikon ikäisiä. Alkupäivien hösellys on asettunut ja mammakoira lapsukaisineen on löytänyt sopivan päivärytmin. Pennut kasvavat hyvin ja ovat vahvoja, pontevia ja myös äänekkäitä silloin, jos palvelu ei pelaa riittävän nopeasti :) Pari vauhdikkainta jo yrittää jopa hiukan nousta jaloilleen.
Tänään vähän päästiin taas poseeraamaan!
15.2. Pennut syntyivät ystävänpäivänä, 14.2.
Synnytys oli pitkä, 12-13 tuntia, mutta Siru suoriutui hienosti ja sai maailmaan neljä poikaa ja kolme tyttöä. Emo voi hyvin ja pennut ovat vahvoja, eläväisiä sekä tietysti syötävän suloisia. Yksi tyttö on ruskea, kaikki muut mustia ja jokaisella paaaaljon valkoista. Turkeiltaan kaikki ovat laineikkaita.


esikoinenJa sitten tietysti jokaisesta vuorokauden iässä otetut poseeraukset...

POJAT / MALESTYTÖT / FEMALES


10.2. Siru on ollut nyt viikon päivät meillä kasvattelemassa massuaan. Tuleva mamma jaksaa vielä puuhastella muiden mukana, vaikka syvistä huokauksista päätellen olo taitaa välillä tuntua jo aika raskaalta.
Pentuset pyörivät ja potkivat melkoisesti ja oman arvioni mukaan sieltä saattaisi putkahtaa se seitsemän, niin kuin viimeksikin. Vaan pianhan tuo selviää... ;)


DAY 58

58 VRK


24.1. Sirun omistajalta Elliltä tuli kuvaterveisiä; mamma voi hyvin, vauvamassu kasvaa, vuorokausia kasassa 41. Reilu viikon päästä Siru tuleekin sitten meille viettämään mammalomaa.14.1. Kävin Sirua moikkaamaassa ja totesin että havaittavissa oli selkeitä merkkejä tiineydestä :)
Kuvassa ei vielä ole juurikaan mitään näkyvää, mutta käsin kokeillessa tuntui pikkuruinen vauvamassun alku ja nisät ovat muuttaneet muotoaan. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti