25.4.2011

PÄÄSIÄISTOUHUJA

Aivan mielettömän ihanat ja aurinkoiset kelit suosivat meitä tänä pääsiäisenä!
Ja niistähän pääsimme nauttimaan vallankin portugeesimaisessa seurassa, ensin lankalauantaina Pääkaupunkiseudun Portugeesit-ryhmän puistotreffeillä ja tänään sunnuntaina mukavalla lenkillä Viikin kauniissa metsämaisemissa.
Tänään oli kylläkin tarkoituksena lähteä porukalla vähän mätsäriin näyttelytouhuja harjoittelemaan, mutta kiireisenä kun katsoin netistä, jäi epähuomiossa vuosiluku huomaamatta :D Joten oltiinkin vuoden päivät myöhässä varsinaisesta show:sta!
Eipä tuo kovin jäänyt harmittamaan, hyvässä seurassa saatiin lenkkeillä ja istahtaa sen jälkeen kaffelle ja jätskille!

Lauantain puistotreffeillä oli 12 koiraa ja meno oli sen mukainenkin :) Koirat nauttivat sydämensä kyllyydestä ja omistajatkin viihtyivät.
Koirille ihan erityisen nautinnon soi mahdollisuus mutakylpyihin parissa isossa ja erittäin mutaisessa vesilätäkössä. Meidän Hemmohan sen nerokkaana keksi ja muutama muu tuli saman tien perässä. Ja kyllähän se lätäkössä kelliminen varmaan kivasti viilensi kuumana kevätpäivänä! Hemmo ei tosin tyytynyt pelkästään makoilemaan, vaan otti kaukaa vauhtia ja liukui hurjaa mahaliukua, tai sukelsi pää edellä umpisukkeluksiin. Toinen hurjapää mutalammikossa oli pikku-Madde, joka otti myös kaiken ilon irti kuran roiskuttamisesta!
Kävelyreissuhan siitä meille kotiin tuli, kun koirat haisivat metrien päähän...hmm...suoraan sanottuna, p. askalle.


Kotimatka taittui pitkin Vantaa-joen vartta siinä samalla koirat kävivät heittämässä myös talviturkkinsa pois. Kaikki piskiset juoksivat suuna päänä veteen, heti kun irti pääsivät! Jopa Ukko, joka ei ennen ole kauheasti uimisesta välittänyt. Eli on ollut hyötyä talven aikana tehdyistä koirakylpylän uintireissuista.
Mukavaan päiväulkoiluun hurahti aikaa reilut 4 tuntia, kotiin tulon jälkeen koirien pesu ja föönaus ja sitten olikin suhteellisen väsynyttä jengiä pitkin lattioita ja sohvia. :D


1 kommentti: