15.6.2011

IHANAA KESÄÄ

Kävimme viime viikolla hiukan lomailemassa kennel Katajakonnun "porukoilla" ihanissa maaseutumaisemissa. Lomaan sisältyi koiratouhujen lisäksi toki ratsastusta ja ja astetta "rankempaa" irtautumista arjesta, eli Ozzy Osbournen keikka Sauna Open Air-festivaaleilla!

Sunnuntai-aamuna lähdettiin Hämeenkyröstä ajelemaan Auran näyttelyyn Hottiksen ja Hemmon kanssa ja reissuhan olikin vallan mahtava! Hiki lensi kehässä juostessa, lämpötila auringossa taisi olla reilusti yli 30C, eikä tuulenvireestä tietoakaan. Mutta koirat jaksoivat esiintyä niinkin hienosti, että Hemmo oli ROP-pentu ja Hottis VSP ja sai ensimmäisen serttinsä! :)))Kotimatka kulki merenrantakesämökin kautta Paraisilta, jossa kävimme moikkaamassa kohta 7-vuotiasta Figoa (Mimakon Boucas) perheineen.
Hienot pokaalikuvat jäivät sunnuntain sankareista ottamatta näyttelypaikalla, mutta sillä ei kai niin väliä...koirat saivat kuuman näyttelypäivän jälkeen ehkä kaikkein mieluisamman palkinnon; muutaman tunnin polskuttelua ja peuhaamista meressä :D1 kommentti: