27.3.2012

PUNTTI UKONPOIKA & co.

Kevät kuluu ja pentuset kasvavat niin, että ovat muisto vain niistä pienistä palleroista, jotka ovat meiltä maailmalle lähteneet. Ikää kavereilla on jo puoli vuotta!
Ollaan käyty näyttelykoulutuksessa kera Hottiksen, Madden, Fidon ja Kostin, Pena on ilmoitettu jo ensimmäiseen näyttelyynsä, Taimi on opetellut uimatekniikoita koirauimalassa ja polskuttelee nyt oman kodin uima-altaassa ja muutkin pennut ovat touhunneet omistajiensa kanssa vaikka mitä mukavaa!
Puntti (Mimakon Just One Pound) sai kesäkampauksen eilen, joskin herra itse oli sitä mieltä, ettei tukkaa kuulu leikata. Vaan ajateltiin omistaja Jarkan kanssa, että tytötkin sille nauraa, jos muuten nakulle pojalle jätetään kauhia pottatukka. Sitten Puntin kanssa "keskusteltiin" asiasta ja saatiinhan se pääkin sitten siistittyä :)


Puntista otettiin tietysti myös "välikuva" portugeesitrimmissä. Siinäkin meinasi vähän hiki tulla, mutta onnistuttiin kohtalaisen nopeasti ja yllättävän hyvinkin lopulta, kun ajatellaan, ettei seisomista ole koskaan edes harjoiteltu. Ja näin komea herrasta tuli!
Mimakon Just One Legend
"Fido"

photo: Viivi ToropainenMimakon Just One Night
"Kosti"

photo: Bisquit/Minna Palonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti