10.12.2012

MESSARIVIIKONLOPPU

Työntäyteliäs, mutta mukava viikonloppu vierähti Messukeskuksessa Voittaja-näyttelyiden parissa. Lauantaina Helsinki Winner-kehässä poikkesivat Kosti (JUN ERI2 SA) ja Hemmo (EH). Hemmolle tuo tulos oli kyllä ensimmäinen laatuaan ja hiukan yllätti, etenkin kun juuri oli valioitunut. Mutta se ei meidän menoa haittaa, kyseessähän on vain yhden tuomarin mielipide. Pienen pieni harmitus tosin tuli siitä, kun juniorvoittaja-titteli meni Kostilta juuri ja juuri ohi kuonon, mutta aivan huikea sijoitus silti, taso oli kuitenkin kova ja junnuja oli peräti 7.
photos: Tiia Kuisma

Sunnuntaina ei oltu lainkaan kehässä, vaan meidän hommiin kuului rodun esittely Vesikoirat ry:n ständillä. Mallikkaasti mukana Tytti, Hemmo, Ukko ja Fido. Tytti ja Timi olivat kyllä lauantainakin melkein koko päivän ständillä.Ja koska Sälli-murunen ihan yksikseen oli kotipoikana viikonlopun aikana, eikä päässyt mihkään hauskaan reissuun niin kuin muut, sai hän tuliaisiksi röhkivän majavan. Ja voi että se olikin mieluinen!

Ja nuo viikonlopun näyttelythän olivat ikimuistettavia tämän ihanan rodun kannalta; lauantaina BIS oli portugalinvesikoira ja samainen upea uros sunnuntaina BIS 4. 
http://voittaja.kennelliitto.fi/EN/helsinkiwinner2012/results/tulokset.htm
Congratulations Light My Fire da Pedra da Anixa & team!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti