17.6.2014

KESÄKEKKERIT

Johan oli taas touhukas viikonloppu! 
Meillä "maalla" Seutulassa järjestettiin Pääkaupunkiseudun Portugeesien ihka ensimmäiset kesäkekkerit, joista oli haaveiltu jo parisen vuotta. Itse järjestäjän ominaisuudessa saan olla tosi tyytyväinen onnistuneesta päivästä ja kiittää vielä tätäkin kautta kaikkia mukana olleita!
Paikalla oli parikymmentä ihmistä koirineen, osa perheen kera päiväseltään, osa myös yöpyen teltassa tai matkailuautolla. Päivän ohjelmassa oli koulutusta ja luentoa; aamupäivällä Camilla Peura Koirakoulu Kompassista kertoi naksuttimen käytöstä ja iltapäivän aikana Mia Artela tutustutti porukan jäljestyksen saloihin. Siinä välissä ehdittiin myös nauttia ulkoilmalounasta ja uittaa koiria. Ja aurinkoinen keli oli kuin tilattu meitä varten. Kyllä viihdyttiin!


Camilla luennoi


Pekka ja Miska jäljellä, kouluttaja Mia Artela ohjeistaa taustalla

Sälli namiruudussa    kuva: Susan Tuulosniemi


Divan (Mimakon Diva Desiree) tytär Ansu 

Maalle tuli viime viikolla myös ihmeteltävää koirille. Saimme vihdoin kanalan valmiiksi ja neljä kaunista kanarouvaa on nyt siellä asukkeina. Rouvat Kanada, Tuuliviiri, Eevartti ja Bieber näyttävät viihtyvän hyvin uudessa kodissaan ja muniakin on jo tullut.

Miinaa aluksi ihmetytti ja kummastutti kovasti nuo potpottavat otukset

Ja näyttelytuloksiakin saatiin viikonlopun aikana; ihana Whoopi pyörähti Kotkan näyttelyssä viimeistä kertaa pentukehässä, ollen taas ROP pentu kera KP:n. Seuraavaksi lähdetään sitten junnuluokkaan ja sertien metsästykseen :)

Mimakon Whoopidoo    kuva: Essi Koho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti