24.8.2014

KUULUMISIA MUUTEN VAAN...

Taas on yksi aikakausi takana, eli kaikille pentusille on löytynyt huolehtivat ja hyvät kodit. Lila-tyttönen vielä seuraa lauman jatkona muutaman päivän, kunnes muuttaa oman perheensä luokse. Hyvillä mielin ja ehkä hiukan haikeanakin voi pistää pentuaitauksen kasaan odottelemaan seuraavia asukkejaan.

Aina niin iloinen Porvoon poika Fido on puuhastellut kaverikoirana jo jonkin aikaa. Nyt ns. koeaika on ohi ja Fido sai käyttöönsä hienon virallisen työhuivin! Ihan on kuin ilmetty Ukko-isänsä :)Whoopi-kaunokainen on ollut viikonloppukylässä. Neidistä on kyllä kasvamassa niin nätti koira ja luonnekin on aivan huippu! Syksymmällä mennään vielä terveystutkimuksiin, toivottavasti ne kulkisivat samassa linjassa kaiken muun hyvän kanssa tämän tytön suhteen :)Kesäkujeetkin on kujeiltu ja syksy saapuu... Uimakausi taitaa siis auttamatta olla ohitse ja siirrymme rannoilta metsän siimekseen puuhastelemaan.
Sälli ei ainakaan tuosta pistä pahakseen. Kuumalle ilmalle kovin herkkä Sälperi nauttii, kun saa toteuttaa sisäistä kenguruaan loikkien pitkin mättäitä ja pusikoita :)
Pentusten lähtökuvia on perinteisesti kuvailtu lähiaikoina paljon. Aina se ei ole ollut ihan helppoa, kun noita apureita on joka lähtöön! 
Parhaimmat otokset on näkyvissä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti