14.11.2014

KUULUMISIA...


Onpas taas ollut jänskää ja touhukasta tämä elämä! Viime viikonloppuna Vesikoirat ry oli esillä Lemmikkimessuilla Helsingissä ja meidän koiruudet siellä tyylikkäästi edustivat rotua. Sälli, Ukko, Vickan ja Fido olivat rapsuteltavana ja ihasteltavana muutaman perron kera. Olimme myös yhdistyksen puheenjohtajan, Katjan kanssa lavalla pitämässä rotuinfon ja ihmisten kiinnostus oli kyllä todella runsaslukuista.
Eilen ajelin Miina seuranani Pieksämäelle katsomaan Miinan tulevaa sulhoa. Juoksuja siis odotellaan loppuvuoden aikana ja toivottavasti alkuvuodesta pentulaatikossa kellisi ensimmäiset Mimakon-praguvauvat!
Ja kuinka ollakkaan, paluumatkalla kohti Helsinkiä auton pikkukoirahäkissä matkusti Miinan lisäksi Malla, aivan ihana 8-viikkoinen praguneiti :)


FIVEAS EXCELLENT ESMERALDA "MALLA"

Mallan isä ja Miinan tuleva sulho Vili (Pirat Secure Power)


Kaiken koiratohinan keskellä valmistellaan vielä muuttoa maalle ja koitan sinnikkäästi raapaista kasaan viimeiset koulutyöt valmistumista varten. Joulukuun isoihin Voittaja-näyttelyihinkin on ständijärjestelyt meneillään. Pääsee varmasti helpotuksen huokaus, kun sitten joulua vietetään uudessa kodissa metsän ja peltojen keskellä. Että sitä odotellessa ja pikku hiljaa joulumieltä kerätessä... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti