7.4.2015

PÄÄSIÄISEN PUHINAT

Kaikenlaista koiramaista juttua on pääsiäislomaan mahtunut :)
Taimilan porukka, eli Ukko, Taimi ja Helmi isäntäväkensä kera kävivät iltaa viettämässä pitkänä perjantaina. Oli kyllä laumalla hurjan hauskaa, kun pääsivät kokeilemaan meidän isännän uusinta hankintaa; tennispallon heittovartta. Huh, kyllä vauhtia piisasi! Helmi vielä kaiken juoksemisen jälkeen kokeili uimakoulun oppeja pihalätäkössä, vaikka se olikin osittain jäässä.Näyttelyssä käytiin maanantaina Imatralla. Telmaa ekaa kertaa kehässä ja esiintyi aivan hirmuisen hienosti. Tuloksena EH ja oli tuomarin mielestä vielä kovin vauvamainen. No, mitäpä sitä 9-kuinen muuta voi ollakaan :) Velipoika Ossille tuli sama tulos. Tuomari Lena Danker on tunnetusti todella tiukka ja tarkka, eikä SA:ta saanut kuin YKSI ainoa koira! Se kyllä sitten olikin meidän ihanaisen Sällin kaunis tytär, Vedenhaltijan Viola ;)Mimakon Flowers And Rust

Samoin eilen vietti FF-pentue (Madde x Kuuppa) 2-vuotis synttäreitään. Paljon onnitteluja Vickan, Neera, Helmi, Lumi, Poju, Teddy ja Luca!
Ja meidän suloinen kirppu senkun pullistuu pullistumistaan ja vielä olisi noin 3,5 viikkoa jäljellä. Pistää kyllä miettimään, miten mahtaa pikkuinen koira tiineyden loppuvaiheessa tätä menoa päästä edes liikkumaan!?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti