26.3.2020

AURINKOA JA KEVÄTMIELTÄ, KAIKESTA HUOLIMATTA...

Kevät ollaan saatu jo hyvään alkuun täällä Valkossa. Ihana aurinko näyttäytyy taas pitkän synkän talven jälkeen useammin ja useammin.
Korona-tilanne vaikuttaa myös koiramaailmassa. Matkustamaan ei pääse, useimmissa maissa näyttelyt on peruttu, Suomessa peruttu kaikki koiratapahtumat. Eli liikutaan oikeastaan vaan omalla porukalla, paljon metsässä ja merenrannalla. Muuta tässä ei juuri pystykään tällä hetkellä tekemään.



Pari viikkoa sitten käytiin kuitenkin vielä uimassa Kåirala&Koirankopissa Pyhtäällä. Kivaahan se oli! Nyt vaan odotellaan meriveden lämpenemistä, jotta päästään pulahtamaan kunnolla. Kahlailuahan tuo jääkylmä vesi ei juuri haittaa ja kyllä portugeesit aina yllyttämällä kylmäänkin veteen saisi :D Turha kuitenkaan riskeerata ettei tule vesihäntää, tai muuta ikävää paleltumisen vuoksi.








Tällä hetkellä kotona kasvaa kaksi lähes 4-viikkoista pragupentua. Narttupentu on varattu, uroksen tilanne toistaiseksi avoin. Kyläilijöitä en kuitenkaan meille tällä hetkellä valitettavasti päästä, koska kuulun itse astmataipumukseni kanssa riskiryhmään ja lisäksi työskentelen hoitoalalla, riskiryhmän parissa. 
Tämä pätee myös suunnitellusta portugeesipentueesta kiinnostuneiden kyläilyihin. Mielelläni tutustun pennuista kiinnostuneisiin jo etukäteen, mutta tällä hetkellä se onnistuu vain sähköpostitse tai puhelimitse.
Lexin astutus varmistuu vasta kun juoksun alkaessa tietää, mikä tilanne koronan suhteen Suomessa on. Mielestäni ei ole järkeä riskeerata, jos vaikka itse sairastuu eikä pysty pentuja hoitamaan. Ja tietysti huomioiden kaiken maailman liikkumiskiellot ym. Kukapa siinä sitten pääsee pentuansa edes katsomaan tai kasvattajaan tutustumaan.






Elämme erikoisia ja pelottaviakin aikoja. 
Aurinkoa kaikille, pysykää terveinä! ❤




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti