17.10.2012

SYYSTOUHUJAOn ollut kovin sateinen syksy, mutta se ei juurikaan ole meidän portugeesien menoa haitannut. Onneksi väliin on kuitenkin mahtunut muutamia aurinkoisiakin päiviä, jotka olemme sitten hyödyntäneet  käymällä koirien kanssa sienimetsässä tai portugeesietreffeillä. Tai no, puistotreffeillä on kyllä seisty, satoi tai paistoi. Pääkaupunkiseudun Portugeesien (https://www.facebook.com/groups/153032284728549/ ) tapaamiset ovat olleet kyllä tosi suosittuja keleistä huolimatta, parhaimmillaan kun puistoa valloittamassa on ollut lähes 30 tupsuhäntää! Ja menohan on tietysti ollut sen mukaista. :)


Madden vauhdin hurmaa

menoa ja meininkiä Länsimäen puistossa


Metsäreissuista koirat ovat varsinkin tykänneet, mikään ei voita vapaana temmeltämistä pitkin sammalia ja kallioita. Sienistä nämä kaverukset eivät kyllä mitään ymmärrä, mutta sen lopulta oppivat, että kun mamma ja pappa pyllistelevät pusikossa kori kädessä, pitää juoksennella vähän kauempana. 
Syyskelien kunniaksi Sällikin sai uuden lookin. Australian auringon polttamat vaaleat latvat leikattiin pois, että ihanat kiharat ja upea väri pääsivät oikeuksiinsa. Tästä on hyvä alkaa kasvattamaan näyttelyturkkia ensi vuodelle. ;)
Spanieliliiton erikoisnäyttelyssäkin Hyvinkäällä piipahdettiin porukalla 13.10.  Ihana päivä oli mitä parhaimmassa seurassa, kauniita ja komeita koiria ihastellen ja mahtavia herkkuja maistellen. Tulokset meidän koirille tällä kertaa olivat Mimakon Just One Legend ERI, JUK4, Mimakon Just One Night  ERI ja Roy da Pedra da Anixa ERI, NUO4. Tuomari tällä kertaa Ranskasta; Martin Philippe.Ja syksymäisiä herkkujakin saatiin; Taimin porukat toivat koirille ison kasan juuri kaadetun hirven luita mökkireissultaan. Nyt on kiihkeä kaluaminen käynnissä olkkarin lattialla. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti