2.9.2016

KASVATTITREFFIT JA MUUTA MUKAVAA..

Viime sunnuntaina treffattiin taas aivan mahtavalla porukalla täällä meillä. Paikalla oli yhteensä huikeat 19 portugeesia (kuudesta pentueesta) perheineen! 
Saatiin koko päiväksi upea aurinkoinen sää, joten ulkona viihdyttiin mainiosti. Koiralauma pääsi rallattelemaan isolle pihalle oikein antaumuksella, tärkeää asiaakin kuultiin lihashuoltoluennon puitteissa (luennoitsijana Minna Räty-Laine, Koirahuolto Minskis) ja herkuteltiin Kristan tekemällä, teemaan sopivalla, suussasulavalla kakulla ja vähän muillakin herkuilla. Lisäksi vaihdettiin kuulumisia ja kokemuksia. Aiheena taisi tällä kertaa olla aika vahvasti teini-iän kohellukset, koska tuota koiranuorisoa oli aika paljon paikalla ;)
Ilahduttavinta päivässä oli, että sain taasen vieraakseni niin paljon rakkaita kasvattejani ja ihania ihmisiä!
Kasvattajana haluan taas kerran superpaljon kiittää yhteydenpidosta ja koirien hyvästä hoidosta! Ajatus tällaisista päivistä tuo aina voimia, kun taas seuraavan kerran pentuaitauksen p***skoja hiki päässä siivoilen :Dveljekset 
siskoksia


Muutamaa päivää aiemmin kävi trimmissä suloinen "Pikkusisko" eli Ruska (Mimakon Durasel Donna). Ruskan pesun yhteydessä nenääni tuoksahteli vähän väliä jännä imelä tuoksu. Pitkään pähkäilin, mikä se voisi olla... Ei ollut mitään sen tuoksuista pesuainetta eikä hajustetta koko huushollissa, eikä omistajan mukaan heilläkään käytetty suitsukkeita eikä muutakaan, mistä haju voisi tarttua. Omistajakin kyllä sen oli huomannut. Joten pähkäilyn tuloksena totesin, että tuo kasvattini on ns. myskikoira. Aika ihanaa! :)

Ja vielä viimeisenä "tiedotusluontoisena" asiana;
Miinallekin on pentusia tulossa! Pentujen syntymää odotellaan viikolla 38/39.
Massu on kyllä selkeästi pienempi, kuin edellisen pentueen kanssa, joten odotamme tällä kertaa ehkä vain kahta pentua. Ultrassa ei olla käyty eli tämä siis ihan oma, villi veikkaus. Aika näyttää, kuinka lähelle oletus osuu...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti