25.9.2016

SYYSKUUN KUULUMISIA

** SYNTTÄRIONNITTELUJA **

Syyskuun aikana on ollut monia sankareita :)

Paljon onnea meidän ihanalle Pikkukoila Mallalle, joka täytti viikko sitten kaksi vuotta!

Viisivuotiaiksi ovat ehtineet Just-pentueen sisarukset Taimi, Mila, Toini, Fido, Kosti, Fifi, Puntti, Tane, Wiljo, Pena ja Paavo! Onnea tälle suurkatraalle :)


Ja perässä tulee W-pentue, joka täyttää huomenna kolme vuotta! Iloista synttäripäivää kaikille pentusille :)Ja vielä ehdimme saada syyskuuulle yhdet synttärit lisää, kun Miina synnyttää ihan lähipäivinä.
Tiineysröntgenin mukaan kuitenkin vain yksi ainokainen pentu tulossa tällä kertaa.Ja jotta ei kasvattajan arki olisi tylsää jatkossakaan, on vuoden tauon jälkeen myös odotettu portugeesipentue pistetty alulle!
Luontoäiti kuitenkin puuttui tällä kertaa asiaan ja suunnitellun uroksen tilalle tuli pitkään ja tarkkaan harkittu "varasulho" Figo, Gotcha Arthurian Legend ja astutus saatiin toteutettua. Mikäli astutus onnistui, jälkikasvun syntymää odotellaan viikolla 47.
Yhdistelmästä on tulossa lähiaikoina tarkempi esittely omalle sivulleen :)Mallan pennuista komia Kullervo ja suloinen Angervo, eli nykyään Taina muuttivat omiin koteihinsa pari viikkoa sitten. Pikkuriiviö Meiju jäi ihastuttamaan meidän perhettä. Vauhtia ja iloisuutta ei kyllä tuolta pennulta puutu, hän on melkoinen veijari! Ja ihan on äitinsä luonteen perinyt sekä isänsä nassun ja ilmeet ;)Pimun kanssa on harjoiteltu parissa näyttelyssä junnuluokassa esiintymistä. Mutta ihan vauva saa tietysti vauvan mukaiset arvostelut. Nyt viimeksi Porvoon näyttelyssä rapsahti EH, mutta voitti kuitenkin junnunartut, joita oli kolme. Odottelemme siis neitokaisen "aikuistumista"... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti